dilluns, 12 de novembre del 2007

El segon conte




TERROR AL CASTELL


Era una nit de tempesta, els llampecs il·luminaven tot el castell. Aquest estava als afores de Salzburg, a dalt de la montanya en un ambient bastant tenebrós. Tot el paisatge estava rodejat per una boira que no se n’anava en tot l’any.
A dintre del castell del Senyor Von Trapp, s’acabava de tancar el llum de la cambra del majordom Max, un home d’uns setanta anys, amb els cabells blancs.
Un silenci envoltava tota la casa, fins que el rellotge de paret començà a tocar les dotze de la nit toc, toc, toc,... De sobte, al mateix temps que sona l’últim toc, un llampec torna a il·luminar-ho tot i, a més, es sent un crit d’angoixa. El Senyor Von Trapp s’alça d’un bot del llit i va directe a la cambra del majordom:
- Max despertat, has sentit eixe crit d’angoixa?
- Sí senyor, ara vaig a veure el que ha passat. Va dir el majordom alçant-se del llit.
El senyor, que no volia deixar sol al majordom, el va acompanyar
i es dirigiren a pegar una mirada per tot el castell. Passaren per davant de la cambra de la filla del Senyor que li deien Edelweiss i veieren que ella no era a dintre.
- On estarà aquesta filla meva? Edelweiss!. Va dir el Senyor Von Trapp.
Es va sentir un altre crit, i aquesta vegada sortia del menjador, on encara no feia ni tres hores que havien sopat. Anaren corrents i en obrir la porta veieren que, de baix de la taula gran hi havia un toll de sang. Van caminar corrents cap allí i observaren amb una gran esgarrifança que la sang que havien vist era d’Edelweiss. El seu cos estava allí amb un ganivet clavat a l’estómac i eixint-li sang a dojo. El seu pare es va quedar més blanc que la paret, però així i tot, va poder dir unes paraules:
- No, ella no per favor, la meua filla no!.
El Senyor Von Trapp va esclatar en un gran plor que es va sentir per tota la contrada i segons algunes persones que ho havien oït deien que aqueix plor el va fer tornar boig.
A l’endemà van soterrar a Edelweiss en el petit cementiri que hi havia darrere del castell.
Al cap d’un mes, el mateix dia, va aparèixer mort el Senyor Von Trapp i al següent el majordom.
Avui en dia, encara diuen que es senten els plors del senyor Von Trapp.
Qui sap què passà en realitat?